Забути все!!!

Забути все, і не любити
Нікого більше на землі.
І що мені зробити,
Щоб не приходив ти у сні.

Забути всю свою печаль,
І радість у твоїх очах.
Ти не зі мною нажаль,
І вогник у душі моїй зачах.

Забути все, втопить в вині
Усе це дуже я бажаю,
А розум мій кричить – «О ні!»
І бачити тебе я так жадаю.

Як серце вирвати з грудей
Щоб вже ніколи не боліло
І більш не бачити людей
Життя моє - не їхнє діло.

Постійно задаю собі питання
Забути як твоє лице.
І маю я бажання і не бажання
Тебе забути, забути все….


Рецензии