кто помнит про войну

Хто пам’ятає про війну
Той наче ще живий та здатний,
Знайти занедбану ціну
Минулих літ. Безсмертний

Скоріш не той хто вдатний,
А той хто воював.
У пам'яті відзначився, він пам’ятний,
Він Батьківщину цінував.

Звільнили Україну,
Дали життя народу.
За міст і сіл руїни,
Помстилися й отримали посмертну нагороду!


Рецензии