Желание. укр

Бажання.

Там, де темно, і зорі падають,
Не втримАвшись в височині,
Я одне бажання загадую,
Що таке дороге мені,

Що не зламане, не розвінчане,
Із усіх його вибирай!
…Ти згадай оту юну дівчину,
Поведи мене в дивокрай.

Де іще ми такі закохані,
Де торкання, як сон, легкі,
А цілунки палкі, сполохані,
І обійми твої п`янкі,

Де у цілому світі – двоє нас,
Де  між зорями наші сліди…

Кажеш, зникло все?
               Золотий Пегас
Хочеш,
               нас  віднесе туди?


Рецензии