Влюблён... в поэтов...

Влюблён...
 в поэтов...
 чьи слова горят....
переполняемые
искренностью чувства...

взрывает плоть...
безумный страстьепад....
невинная наивность...
безрассудства...

и мне плевать
 на рифму...
 стиль...
 и слог...
противоречья...
 всем канонам Мэтров...

я эти чувства...
 сердцем принять смог...
и в комментариях...
 ВАМ...
 говорю...
    об этом.

\\\\

я так мечтаю о тебе...      
когда забыв про всё …       
…мы вместе…               
отбросив мысли            
о Вине
о Скромности 
любви
и Чести               
вдруг пропитаемся Весной...
без плоских слов…             
и обещаний…               
               
взлетим счастливою волной    
в мир исполнения желаний…   

раздвинув смыслов облака..
вдохнув губами...
сверхсознанье…

мы обменяем
наше Я...

на жажду...
нового Свиданья…
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
               
               
                ВІД ДРУЗІВ

*****Патара -
 Переспів на твір - МОЙ БЕЛЫЙ СПИСОК
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=712012

Закохуюсь в поетів чиї вірші
З душі спроможні викресать вогонь...
У когось кращі, а у когось гірші,
Та в них є пристрасть тіл, тепло долонь...

І все одно мені чи є там рима,
Чи витримано стиль, на місці склад...
Хай Метри хмурять брови тут незримо,
Я почуттям цим в серці завжди рад.

Ціную я відвертість почуттів,
Наївність, щирість у рядках поезій.
Ось те, що я сказати Вам хотів,
Вмістилося усе в коротких тезах.

++++++++++++++++++++++++

Я мрію, щоб з тобою ми
Про все і всіх навкруг забули,
Не відчуваючи вини...
(Нехай стороннім зводить скули)
Весною сповнили серця,
Не обіцяючи нічого,
Пройшли з початку й до кінця
У втілення бажань дорогу.
Щоб розчинили зміст і суть
В бокалі пінного напою
І стане наше Я, мабуть,
Для нових зустрічей жагою...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                14.01.2017


Рецензии
Отлично о поэтах!С уважением!

Юрий Тютюников   22.08.2017 23:14     Заявить о нарушении
спасибо Юра..
потребность в творчестве..
одна из основных потребностей человека...

Хуго Иванов   23.08.2017 00:55   Заявить о нарушении