Сон в обманц

Кохаю тебе до без тями,
Страждаю день за днями,
Чому поруч тебе немає?
Ти далеко та й сама я.

Хочу до тебе доторкнутись,
І в обійми пригорнутись,
Дотик тіла відчувати,
І тебе ще більш кохати.

Де поділись радісні ті миті,
Тільки бачу я блакиті.
Залишаюсь на одинці,
А ти мчишся за гостинцем.

Вибігаючи із хати,
Йду тебе я зустрічати,
Ти ідеш, не позирнеш,
В іншу сторону звернеш.

Я біжу позаду тебе,
Ти стоїш обличчям в небо,
Робиш вигляд, що не бачиш,
Сам чомусь тихенько плачеш.

« Чому плачеш», - я питаю,
Підійшла і обіймаю.
Сльози котяться на руки,
Скільки можуть бути муки.

Повертаєшся до мене,
Бач вбрання моє зелене,
Потім кажеш: « Не моя ти,
Геть від мене, йди гуляти».

Я стою, покам’яніла,
Ще хоч трішки, то б зомліла.
Прокидаюся я вранці,
Боже милий,сон в обманці.


Рецензии
Очень мелодично !!!

Костя Ауер   22.10.2013 11:12     Заявить о нарушении