Метелики гниють давно в трун...

Метелики більше не літають -
Побиті крильця.
Ти мені збрехав -
В пушку рильце.
Мовчання поселилось в моєму домі,
А кохання?
Кохання уже давно у комі.
Немає більше, що тобі сказати...
Тепер перед тобою тільки грати.
У клітку запихнув ти всі зізнання.
Немає більше.
Покарання.
Безмовний привид наступа мені на п'яти.
Ти зіпсував усе.
Усе тепер прокляте.
Метелики гниють давно в труні...
А ти?
Ти більше не живеш в мені...
20.10.2013 16.11


Рецензии