Drop the R

Drop the R
Reduce rotation
Ravage rampant, roaring nation
Render, rant and recollect
Rediscover, reconnect
Relish rage, rebuke religion
Go outside and kiss a pigeon
Crave, caress, address, remember
Tease the thrill with tender temper
Truth be told, free faith be followed
Warmish waffles weanly wallowed.

Broke my tongue just reading this
Frankly, go outside and kiss.

October 2013


Рецензии