Я БАЧУ

Я БАЧУ

Я  бачу рідкісні дари,
Природи рідної в ві сні.
Я бачу гори в далині,
Що кличуть у свої  краї.
Де снігу талого струмки,
Шукають вихід і згори.
І повені швидкий потік,
Стрілою ллється віддалік.
Я  бачу рідкісні дари,
Природи рідної вві сні.
Я бачу липи навесні,
Що тьмяно квітнуть  почали.
Я бачу в небі синю гладь,
Проміння сонця теплий шмат.
Я бачу те, що в нас живе,
І нам життя оце дає.

03.02.2013


Рецензии