Не цурайся

Не  цурайся   мене  ти  Галино,
Та  мені  не  кажи  чорнобрива,
Що  кохати   мене  не  повинна
.Бо,  зі  мною  будеш  нещаслива.

Ти  скажи, що  я  мушу  зробити
Щоб і ти,  як і я  покохала?
Я не   зможу  тебе  розлюбити,
Коли  ти  мое  серце  забрала.

Вишив  місяць  доріжку  в  кімнаті
Лиш  до  т ебе  дороги  немае.
Якщо  іншого  будеш  чекати
Нащо  Галю.  Тебе  я  кохаю?

Не цурайся, бо  долі  не  знаеш,
Що  не  будеш  такою  як  схочеш
Той  кого  ти  тепер  виглядаеш-
Розіб'е твої мрії дівочі.

Може   Галю.мене  коли-небудь
Будеш  кликати - я  не  почую,
Бо  дівчат  наче  зірок  на  небі
Як  покинеш-я  знайду  другую.


Рецензии