Живi не вмирають

я — серце.
я — серце , що хоче померти.
я — південь.
я з липня по серпень.

я — море,
яке хочу з пам`яті стерти.
я — номер.
я — наш другий поверх.

я — нерви,
як нерви сусідської стерви,
я — жребій,
який "перетерли".

я — стовбур,
що стОїть на зламанім гробі,
в корОбі —
кістки віршороби.

мене непокоїть лише лиха думка —
здирате колишнє чоло.
таким, який був, мені точно не бути.
а значить - мене й не було.

я міг би почути маленьке "вітаю"
не бавитись з грибом блідим.
живі не вмирають, допоки не взнають
що стали для когось ніким....................................


Рецензии
Яка цікава й незвичайна річ!

Алла Нова   05.12.2013 19:02     Заявить о нарушении
Дякую, що завітали та оцінили! Приємно

Дмитро Безкровний   07.12.2013 21:47   Заявить о нарушении