Не плачь, когда душа болит...

Юлиана Прекрасная

Не плачь, когда душа болит,
Мы испытать должны все чувства,
Пусть о любви боль говорит,
Пускай на сердце очень грустно.

Ты не сдавайся, ты терпи,
Лишь время раны все излечит,
Любовь в сердцах - у всех кипит,
Всех нас рождает..., и колечит...


Превела на български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

НЕ ПЛАЧИ КОГАТО ТЕ БОЛИ ДУШАТА

Не плачи, когато те боли душата,
трябва всички чувства да изпитаме.
Скръбта любовна, ни говори само,
че на сърцето ни е много тъжно.

Но не се предавай ти, търпи,
само времето лекува раните.
Във всяко сърце любовта кипи,
във всички нас се ражда...и разпъва ни.


Рецензии