Давай останемся друзьями

Юлиана Прекрасная

Давай забудем все:
Все номера  и телефоны
Я "Солнце" больше не твое,
Давай останемся друзьями.

Давай не будем вспоминать
Все наши дни и вечера,
Не стоит нам с судьбою спорить
Пойми, я больше не твоя!

Прости меня такую,
Что черт попутал и увлек,
Знаю, любишь ты меня любую,
А я тебя, увы, уж нет!


 Превела на Български ЮЛИЯНА ДОНЕВА

ПРИЯТЕЛИ ДА СИ ОСТАНЕМ

Нека да забравим всичко:
номера и телефони.
Аз "Слънцето", не съм веч твоя,
но нека да сме си приятели.

Нека да не си припомняме,
всички наши дни и нощи.
Със съдбата да не спорим,
разбери, не съм аз твоя!

Ти ми прости за това,
че дяволът ме съблазни.
Знам, че ти мен ме обичаш,
но аз, уви, теб, вече - не!


Рецензии