Коханий, я пом ятаю..

Коханий, я пам'ятаю тебе всього.
Так вмів дивитися на мене лише ти.
Своїми темними, але теплими очима,
Я і до цих пір бачу твій погляд з темноти.

Коханий, я пам'ятаю тебе всього.
Твоє серце, що так часто билося.
Коли до себе притискував і загадував,
Шкода, що це бажання не збулося.

Коханий, я пам'ятаю тебе всього.
Ті руки, які так гаряче косалісь тіла.
Вони обпалювали приємно прям до серця,
Я під цими руками ледве не згоріла.

Коханий, я пам'ятаю тебе всього.
Твої губи, їх неможливо забути.
Вони так ніжно ласкали шию,
Таке не коли більше не відчути.

Коханий, я пам'ятаю тебе всього.
Ти не думай, що я щось забула.
Такого як ти немає ні у кого,
Я ж в любові твоєю тонула.


Рецензии