Кахаю усим сэрцам сваим

Прыкрыў свае вочы, я бачу,
Я бачу цябе кожны крок.
Каханне сваё нястрачу,
Яно, як вады глыток.

Цудоўна з табой мне заўсёды,
І снішся ты кожную ноч.
Я бачу цябе ў сваіх Марах,
Кахаю усім сэрцам сваім ...

Лятаю з табою як Птушка,
Крыламі, узлятаючы ў высь.
Кахаю цябе малышка,
Кахаю усім сэрцам сваім ...


Рецензии