Забуду

Те, що, може, колись я й знав,
Що було, чого не повернути,
Навіть те, чого знати не мав,
Я забув. Я про все забуду.

Я забув би ім'я твоє,
Поцілунків твоїх отруту,
Ким була, ким для мене ти є,
Я б забув... якби міг забути.

Але в снах моїх знову ти,
Біль ножем пронизує груди,
І шепочу тобі "Годі. Йди.
Я давно мав про тебе забути".

Все, що я колись відчував,
Я б волів знов і знов відчути.
Як кохала, як я кохав -
Я б забув... якби міг забути.


Рецензии