Припорошила хурделиця любов

Сніг  біленький  встелився  по  полю,
І  не  розтає  на  прохання,
А  серце  холоне  від  болю,
За  нашим  минувшим  коханням.
Не  побачу  очей  і  усмішку  твою,
Не  скажу  я  тобі,  що  люблю…
Все  заснуло  від  холодної  зими,
Заморозили  кохання  наше  ми,
І  не  буде уже  зустрічей  тих  знов,
Припорошила  хурделиця  любов.
І  тепер  кругом  одні  лиш  холода,
І  немає  ні  любові  ні  тепла.
Та  як  сонечко  загріє  на  весні,
Покладу  коханнячко  на  поле  мрій,
Кожний  день  йому  співатиму  пісні,
Ще  хоч  раз,  чи  два  мене  зігрій.
І  розтане, як  розтанула  зима,
І  не  було  того  смутку  і  нема,
Геть  розтопиться , розвіється  журба,
Зацвіте  в  душі  іскриночка   нова…
Подорожник  і  кульбаба  нам  у  слід,
Усміхатимуться  ще  багато  літ!


Автор:Н.П.Рубан.


Рецензии