Гриби

ПРИЄМНО ВІДЧУВАТИ ШЕПІТ ЛІСУ,
СУХОГОЛИСТЯ ШЕЛЕСТ  ПІД НОГАМИ
УЖЕ НЕ ПЕРШИЙ РАЗ ЗА ЖОВТЕНЬ МІСЯЦЬ
МИ ПРИЇЗДИМ ДО ЛІСУ ЗА ГРИБАМИ.

МІЖ СОСНАМИ СТАРИМИ НА ГОРБОЧКУ
ІЗ ВІДРАМИ МЕЛЬКНУЛИ ГРИБНИКИ,
В ДУБОВІМ ЛИСТІ,ПІД НИЗЬКИМ ПЕНЬОЧКОМ
НОЖЕМ Я ЗРІЗАВ ДВА БОРОВИКИ.

А ВЗАГАЛІ,Я ПЛЕТЕНУ КОРЗИНУ,
ЗІБРАВ ЦИХ БІЛИХ КРАСЕНІВ-ГРИБІВ,
І ХОЧ ПІД ВЕЧІР ВЖЕ БОЛІЛА СПИНА
НАРІЗАВ ДВА ВІДЕРЦЯ МАСЛЮКІВ.

Я ВІДЧУВАВ У СПИНІ БІЛЬ І ВТОМУ,
ТА В ТІМ НЕМА ВЕЛИКОЇ БІДИ,
І ЗНАВ,ЩО ЖДЕ МЕНЕ РОБОТА ВДОМА,
ПОТРІБНО, ЩЕ ПОЧИСТИТИ ГРИБИ.

ДАВНО ЛЮБЛЮ ОСІННЮ ЩЕДРІСТЬ ДУЖЕ
ЩО ХОЧЕШ,ТЕ ЗІ МНОЮ І РОБИ,
Я ДО КРАСИ ЛІСНОЇ НЕ БАЙДУЖИЙ,
ЛЮБЛЮ ЗБИРАТИ  ДУЖЕ Я ГРИБИ.


Рецензии