Калi днi праходзяць цiхай думкай

Калі дні праходзяць ціхай думкай,
І жыццё ідзе ,як рэчца та ўнізе.
Ты прысядзь мяне паслухай,
Ты прысядзь каля нязіны ....

Ты паслухай маць прыроду,
Дрэва ціхае ,як сон.
Ветра ты адчуеш моц,
Гэта мы с табой ідзём...

Пабяжым па полю белым,
Паплывем па рацэ сіняй.
Калі  зможыш будзеш смелым,
І  збярэш халодны іні ...

Калі зможыш, будзеш лётаць,
Шчасцем акрыленным усім сваім.
І на вадзе стаяць ты будзеш,
Ты зможаш, застацца маладым ...

У сэрдцы агонь гарыць,
Душа пылае ,у грудзі  свабода.
Вока ад брудства у мяне баліць,
Праўда- абароніць наша слова ...

2012

Завадскі В.В.


Рецензии