без сл в...

Буває так сумно, невідомо від чого...
І хочеться просто від усього світу сховатись.
Немає бажання бути частиною всього, що відбувається.
Всі ці люди навколо... вони просто вовки з гарними масками.
Немає нікого у цьому світі, кго хотілося б слухати.
З ким було б бажання спілкуватися, прокидатися,
і просто мовчки сидіти... без слів.
І думки твої просто як рій бджолиний в голові кружляюь
Немає з ким поділитися тим, що на душі.
Та й не треба... бо немає довіри, немає дружби.
Є тільки підлість та фальшиві посмішки.
Усміхайтесь для когось іншого, не для мене.


Рецензии