Пам ять

…І пам’ять мене розриває,
Вином заливає думки…
Я вірю, що десь хтось чекає.
Але не мене. І не ти.

І чутно як десь залунало
Зізнання твоє чергове.
Ще мить – і його вже не стало…
Ще мить – і воно неживе…

І марно шукатиму спокій:
Той біль обіймає, тягне…
Та все ж сновидіння жорстокі
Щоночі шматують мене.

…А пам’ять когось зігріває
І пише у віршах листи.
Я вірю що десь хтось чекає.
Але не мене. І не ти.

© Eva Animere
17.10.2013


Рецензии