Felicita

Все к лучшему, усе на краще,
«Whatever happens, happens for the best»-
В моїй душі прокинулося щастя,
Для серця влаштувавши повний «rest»!

І «tutto ci; che accade, accade per il meglio»,
Всі ці слова лунають в чарівні;й тиші; ,
І з кожним стуком серця відчувається «risveglio»,
Пробудження життя я відчуваю знову на душі!

Душа моя, «my soul», «la mia a;nima»,
Я вдячна тобі;  кожну мить життя,
У світі щастя більшого нема,
За світле й «luminoso» почуття!

Цей незрівнянний скарб, «tesoro», «treasure»,
Чарівний дар і неймовірна «verita»
Гармонію у Всесвіті збереже; ,
Він є єдиним істинним «felicita»!

10.02.2013


Рецензии