К сердцу

Чому в коханні не знайдеться прощі,
Чому воно так болісно щемить,
Чому любов безпосередньо трощить
Палкий обіймів чудодійну мить?

Нема ні співчуття, ні допомоги -
Одні благання - зойк насамоті -
В тяжкі хвилини лячної тривоги,
Забившись голубем в гостинному куті.

Немає виходу з сердечних ситуацій -
Кохання - тихий вбивця почуттів -
Цей врог майстр скорочення дистанцій,
Це найсолодший проміжок в житті.

Навіщо долі та минуча слабкість -
Непізнана й бажана, наче гріх,
Нащо любові кришталева ламкість
На серці тануча, неначе перший сніг?

12.06.2013


Рецензии