Захiд

Захiд... Зорi в небесах
Тобi спiвають пiсню.
Я бачу в твоїх оченятах
Оту от теплу iскру.

Як гадалось, так не сталось...
А я радий од цього.
Iнакше б нам i не стоялось
Пiд вербою довго.

Iнакше не дивився б я
У твої чуднi очi,
I не побачив полум'я,
Що пiд покровом ночi.

I не зiлились б нашi губи
У дивнiм поцiлунку,
I не сховали б листя дуба
Теплого твого дарунку...


Рецензии