Оксане Владимировне

Моє ти серденько, голубонько,
Оксано, про тебе зараз всі думки,
Стоїш ти в класі, біля столу, а навкруги,
Зібралися  твої   всі дітлахи.
Вони навколо тебе, як курчата,
Що біля квочки затишка шукають.
І в очі дивляться, неначе в душу,
 І ласки вчителя свого чекають.
Ти скільки часу просиділа вночі?
Всі зошити провірити зуміла!
А зранку, як троянда влітку,
Гарненька, радісна та мила!
Тебе  із святом  вчителя  вітаю,
Це свято,-  найкращєє із свят.
Це свято радощів, надії, та  поваги
До тебе, всіх батьків та їх хлоп ят!


Рецензии