Чому не зна м?

ЧОМУ НЕ ЗНАЄМ?

По небу місяць плине ясний,
Мерехкотить поряд зоря.
Там простір синій і прекрасний,
Десь звідтіля пішло ЖИТТЯ.

Живем, не піднімаєм голови,
Красу таку не бачим навкруги.
Не знаєм,  та і не питаєм,
Де той Початок, де Кінець?

Розради не питаєм у природи,
Не копирсаємся у майбутті.
В минуле ми не заглядаєм,
Нащо, навіщо це мені?

Тому ж багато хто не знає,
Збагнуть не може, звідкіля?
Така незвідана  краса,
Таке чудове синє небо?!

Всім хочеться пораду дати:
У майбуття слід заглядати,
І про минуле теж згадати,
У БОЖІЙ КНИЗІ прочитати.


У ній найдем ми настанови,
Розраду знайдемо  у горі.
Поради, як щасливим буть,
І БОЖУЮ ЛЮБОВ збагнуть.


2003


Рецензии