Це життя

ЦЕ ЖИТТЯ

Сплинув час,
Розполохав сторований шлях, -
                нами,
Сни у  розпачі заблукали....
Йде ЖИТТЯ.
Тече річка Буття,- залишає
Нам у спогадах хвилю безкраю.
Тут ми згадуєм стежки, тополі,
Що нас кличуть в далекі дороги.
І пташиний вранішній спів,
Що хмільний як легкий напій.
Ми прийшли з небуття.
 і тільки тепер,-
                маєм,
Дихання та серцебиття...
Це ЖИТТЯ.
2012


Рецензии