Лондон - Париж

Світ розлігся,
              став широкий -
                кум поїхав до Камбоджі:
Купить там собі автівку,
                буде вправно таксювати,
Перевозити тамтешніх
                (не місцевих, ні - туристів)
З аеропорту Тайлянду
                (кхмери власного не мають)
До об`єктів туристичних
                та готелів в Кампучії
Й жити там на три доляри
                на добу (там, кажуть, можна), -

Бо дванадцять довгих років
він земельки добивався -
що Закон дає, шість соток -
так йому їх і не дали...
То зібрався сіромаха,
та й поїхав до Камбоджі!

Ой, розлогий світ широкий!
Ой, широка Україна!
 


Рецензии
Бо дванадцять довгих років
він земельки добивався -
що Закон дає, шість соток -
так йому їх і не дали...

СОЧУВСТВУЮ!!

Белая Стихия   17.10.2013 18:45     Заявить о нарушении