Радуйся

Радуйся, что есть на свете,
Радуйся, что дал Господь,
Радуйся, Его мы дети,
Радуйся, Его щедрот.

Радуйся, Его природе,
Радуйся, что есть у нас,
Радуйся, Его погоде,
Радуйся, всегда, сейчас.

Радуйся, что веришь в Бога, 
Радуйся, надежда есть,
Радуйся, что есть дорога,
Радуйся, что вера есть.

Радуйся, земле и Небу,
Радуйся, любви Творца,
Радуйся, насущным хлебом,
Радуйся, что есть сердца.

Радуйся, что светит солнце,
Радуйся, теплу друзей,
Радуйся, родне, питомцам,
Радуйся, и на душе светлей.

15.10.13 г.


Рецензии
Замечательно!

Не зря же сказано - "Радуйтесь всегда в Господе".

Спасибо, Сергей!

С теплом сердечным,

Валентина Столярова 2   12.10.2014 19:01     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.