Забула

Та ще вчора горіла, палала,
А сьогодні куди все втекло?
Вчора іскри руками хапала,
А вже завтра не згадать чи було?

Наче хвильку до чогось забула,
А, можливо, придумала мить.
І ось тільку до рук пригорнула,
А летить вже - встигай лиш ловить!

Наче тільки-но бігала,  квапилась,
Із одного кутка до вікна,
З часом по-дитячому бавилась
Та й не знала як страшна сивина.


Я забула, можливо згубила,
А от що загубила - не можу згадать.
Може мрію на скельця розбила,
А тому й розучилась все прощати, чекать.

Я забула.
Забула.
От лихо!
Може стріну нове, а теє згадаю враз.
Тільки щось підкрадається, повільно, тихо
Та і знов забуваю, забуваю я час.


Рецензии