Любити тебе...

І тільки, будь ласка, тепло вдягайся,
Бережи себе, вкладайся рано спати,
Кожного ранку з посмішкою прокидайся,
І вчися світу радість дарувати.

Ти моя радість, натхнення, чудо
Ти мій, коли так потрібно, стимул.
Я очей твоїх, доки живу, - не забуду,
Крізь бурі, у серці кохання нестиму.

В руках твоїх зберігаю я серце,
Думками крізь відстань до тебе лину.
Ти той, кому я присвячую все це,
Ти той, від кого я хочу дитину.

© Philolo


Рецензии