Райський куточок

Моя Олефірівка – село невеличке,
Це райський куточок, тут лагідна річка,
Вишневі садочки розкидали віти
І пахнуть дитинством і юністю квіти.

Коли дуже важко, бере ностальгія –
У рідне село на крилах я лину,
І серце для спогадів завжди відкрите.
Життя в Олефірівці -  сонячне літо!

Тут люди хороші, і добрі, і щирі,
Як з ними побачусь – то дуже щаслива.
До рани кладу і любисток, і м’яту…
У мареві дум видніється хата...

Знов п’ю до схочу цілющі нектари,
Купаюсь, як пташка, у хвилях Самари.
Село моє рідне – моя Батьківщина,
Люблю Олефірівку - цим і щаслива! 

2003

с. Олефірівка - Петропавлівського району, на Дніпропетровщині.
18 жовтня Петропавлівський район святкує 90-річчя з дня заснування.
               


Рецензии