Дзе ж тыя словы

Дзе знайсці мне тыя словы,
Каб выказаць сваю  любоў-   
Да роднай маці,і мясцінам,
Бо  кранаюць  сэрца  зноў. 
Дзе ж знайсці мне тыя словы,
КАб прагнаць і сум  і жаль,
Ды  падняць на  ногі  маці-
Не было  б  хвароб  амаль.               
Дзе ж знайсці нам тыя словы,
Каб   усім   было   лягчэй,
Каб  жылІ - не  турбавалісь
І   няслі   любоў   хутчэй!


Рецензии