Чому

Чому, коли я закриваю очі, тебе бачу?
З одного боку це дивно, а з іншого здається забавним.
Взагалі то я цього хочу.
І це почуття здається доволі приємним.

Небо що сила мене пригріває.
Ніби сказати хоче "Терпи."
Я впевнена, він щось, але знає.
Каже: "Ти хочь трохи поспи."


Рецензии