М ж ншим

Між іншим я не твій,
між іншим я соромлюсь мрій,
між іншим ти завжди як лід,
між іншим ти завжди мій біль.

Між іншим я літаю серед мрій,
між іншим я хворію від надій,
між іншим ти така ж німа,
між іншим ти волієш бути сама.

Між іншим я хочу бути свій,
між іншим я не хочу бути як сліпий,
між іншим ти уже давно сама, між іншим ти ніколи моєю не була.


Рецензии