Я не жалкую...

Я не жалкую ні про що на світі,
Все що було, потрібно пережити…
Я падала і піднімалась знову,
Я вірила завжди твоєму слову…

Я дихала тобою, я літала…
А доля,  мої крила обламала,
Тепер самотня, не кружляй, не треба…
Тримайся міцно за блакитне небо!

Я буду завжди пам’ятати  ночі,
Твій запах тіла, ті, щасливі очі…
Яких забути  просто, не можливо…
Ти, мої сльози, нездійсненна мрія….

Ще свіжий слід залишився на небі…
Ти не кружляй…Забудь…Не плач…
Не треба…


Рецензии
Привіт Наташа. Сумний віршик, напевно осінь подіяла...нехай у Тебе все буде дорбе

Олег Якимчук   14.10.2013 16:57     Заявить о нарушении
Дуже дякую!!!!)))

Наталья Лобастова   14.10.2013 23:00   Заявить о нарушении