Ичнянщина

Ічнянщина – мій рідний край,
Моя колиска і сім’я.
Талантів щедрий урожай
Дала твоя свята земля.
Тут Лев Ревуцький підростав,
Який ще змалечку ввібрав
Всю ту красу, що мав наш край
В своє серденько. Та ще знай,
Що всі пісні, що знав народ,
Наш Лев Ревуцький у свій час
Поклав на ноти, щоб навік
Та пісня збереглась у нас.
А Мартос – скульптор наш земляк
Прославив Ічню на весь світ:
В самій Москві (не хоч би як)
На площі пам’ятник стоїть,
Де слово «Ічня» він вписав,
Щоб кожен це все прочитав
І де родився автор – знав,
В якім краю він підростав,
Що велетнем в мистецтві став.
Васильченко, Чумак, Коваль,
Маринчик,Штепа, Борщ,Дрофань,
Шевченко, Швидченко, Реп'ях,
Клочко, Карпенкі – та на жаль
Нема часу, щоб показать
Таланти, що дала земля
Ічнянщини. Мій рідний край -
Талантів щедрий урожай.
Пишаюся тобою я,
Моя колиска і сім’я!


Рецензии