Всесвiт

ВСЕСВІТ

На горизонті,
Синя  далечінь,
Від сосни кришталем,
Вкривається тінь.
Простору безкрайнього
Біле полотно,
що  шурхливим  снігом,
Трави обвило.
Казка, чудасія!
От така пора,
Що морозним вітром,
Наскрізь продува.
Це не порожнеча,
І не тишина.
Це не тільки відстань,
Швидкість, ширина.
Це таке розумне,
Всесвіту життя.

27.01.2013


Рецензии