Азбука - буква Р

У реки росла рябина,
А река текла, рябила.
Посредине глубина -
Там гуляла ры-би-на.
Эта рыба - рыбий царь,
Называется пескарь.
    Г. Сапгир. Азбука

That's a river. You can see
Here is a rowan-tree.

This rowan-tree reflects in depth,
Which is rippling with a strength.

This big depth is just the dwelling
Of a trout and a grayling.


Рецензии