Deep Purple. Pictures Of Home

      


 довольно вольно...но какой там зачетный проигрыш на басу...
 
 Deep Purple – Pictures Of Home

 Somebody's shouting
 Up at a mountain
 Only my own words return
 Nobody's up there
 It's a deception
 When will I ever learn?

 да кто ж там орет на вершине горы!
 то мне эхом мои же слова
 здесь нет ни души
 это так очевидно
 когда жизнь научит меня ?

 I'm alone here
 With emptiness, eagles and snow
 Unfriendliness chilling my body
 And whispering pictures of home

 один на вершине
 вокруг ни души
 лишь в небе орлы
 да на склонах снега
 недружелюбное место
 и холодно, б-р-р-р,
 холод собачий
 шепчу,
 вспоминая родные края

 Wondering blindly
 How can they find me?
 Maybe they don't even know
 My body is shaking
 Anticipating
 The call of the black footed crow…

 диву даюсь , как найдут меня здесь ?
 никто ведь не знает, где я
 уже замерзаю, слегка отупев
 от карканья воронья

 I'm alone here
 With emptiness, eagles and snow
 Unfriendliness chilling my body
 And taunting with pictures of home

 я один здесь
 вокруг - ни души
 лишь орлы
 да снега
 недружелюбное место
 и холодно, б-р-р-р,
 холод собачий
 на фотки смотрю,
 вспоминая родные края

 Here in this prison
 Of my own making
 Year after day I have grown
 Into a hero
 But there's no worship
 Where have they hidden my throne?..

 в этой темнице
 созданной мною
 где день
 длится как год
 я вырос героем однако
 позвольте вопрос
 почему здесь
 поклонников нет ?
 и куда же
 запрятали трон ?

 I'm alone here
 With emptiness, eagles and snow
 Unfriendliness chilling my body
 And screaming out pictures of home

 я один на вершине
 вокруг - ни души
 лишь орлы
 да снега
 недружелюбное место
 и холодно, б-р-р-р,
 холод собачий
 я криком кричу,
 вспоминая родные края


Рецензии