колисанка

(Колыбельная для дочери)

віє віє вітер
та не знає звідки
розказати хоче щось
а не має свідків

вию вию вітром
та шукаю світла
хмари плачуть у вікно
в серці монолітність

лише лише тиша
лишенько заснуло
не шукай його у сні
все уже минуло

баю баю баю
нінна нінна нанна
засинай моє дитя
донечко кохана


Рим,13 октября


Рецензии