сол бир жеел

                Сол бир жел
Жел согып тур,ауа райы тамаша,
Бирак сен жоксын ,казир менин касымда.
Сени ойлап ,ар кез жаным жабыгам,
Самал жел кайта-кайта сокканда.
Жел сокса да отыру шек  саябакта,
Бирак жаным сол кездер казир кайда???
Коркамын мен жел сокпас деп кайтадан,
Умытпаймын жаным сени ешкашан.
Мине ,,,кайта жел,,
Сол бир саябак…
Отырмын мен жай гана айга карап.
Журегим дурс ете тусти сол сатте,
Суйгеним баска кызга кетип барат..
Амал не суйгенимди билмейди ол,,,
Билсе де биз онымен доспыз гой.
Бирге бола алмаймыз биз аттен,
Барине кинали мен гана мен….
Уйге келдим мен мине,,,
Тереземди ашып ем..
Жел согып тур кайтадан,
Мени бир озине гашык еткен..
Ооо суйгеним,,
Козиме карап барин неге билмедин??
Жел сокса бир озинди издедим.
Умитимди узбедим,
Тунде айга карап бир озинди ойладым,
Жел сокканда мен озинди издедим…
Есимин купия ,
Барлыгына бирдей,
Мен ушин дара..
Озин бир куни сезерсин,
Дал касымда отырганда козиме кара,,
Тик карасам суйгеним,
Жимиганым сезгенинди тусиндим…
Байка енди жаным ау,,
Жел сокканда касымда,
Болшы тек сен суйгеним,
Жел согып тур али де,,
Ал мен болсам сени жаным издедим…….


Рецензии