Радасць

Няведала б шчасця я большага ў свеце,
Каб жылі ў радасці ўсе мае дзеці. 
Каб бЫла здаровай,шчасліваю  маці,
Унукі  ляталі  заўсёды па хаце!
Няведала б радасці большай у свеце,
Каб жЫлі мы дружна на нашай планеце,
Царыла  каханне у велькай  сям'і,
Ды  мірнага  неба усім на Зямлі!


Рецензии