Вин написав мени листа

Він написав мені листа
Якому присвятив всю душу.
Як не ходила у міста,
Але читати все ж я мушу.

Він кляв мене за те життя,
Що,начеб-то, його я вкрала.
Та я не знаючи буття,
Кажу, що нічого не брала.

Він все корив мене за те,
Що я з відьомською душею
Причарувала та околь
Повісила петлю на шею.

Що він в моїх очах-кришталь,
Які душею полонили,
Вбачав у них лише печаль,
Лише одне - що не любили.

Того листа давно нема,
Але пригадую прислів'я:
"Коли любов твоя сліпа,
Не допоможе і чар-зілля".


Рецензии