Дзякую вам

Ганна Вікеньцьеўна,сябар златы!
ЖЫлі мы разам і ў горы заўжды.
Мудрасць твая памагла перажыць
Час,які быў для мяне нежывым.
Сагравала заўсёды ты сэрца маё,          
Давала мне сілы,калі не было. 
Дзякуй  табе, прыгажуня мая,
Хоць і даўно цябе побач няма.
Ты бачыла шмат усялякага зла,
Но сэрца сваё ты яму не дала.
ДалА мне надзею і веру у шлях,               
Каб не блукаць і далей у грахах.
Жыццё ты сваё пражыла не дарма,      
Каханнем сваім сагравала спаўна .    
Ты  навучыла  мяне  выжываць,
Навучыла таксама мяне ты кахаць!
Дай табе  Божа цяпла і святла
За тое, што  дУшу маю берагла.
Дзякую  Бога,што побач жыла,
Сяброўкаю мудраю ты мне была!


Рецензии