Кохаю!

І залишається тільки шаленіти
від спогадів, що не дають спокою.
У серці зберігаються ті квіти
і всі слова, жагучі до болю.

І вже не має сил триматись..
Твій погляд вкотре безмовно вбиває.
Спитай, чи я ненавиджу тебе!
Ні. Я ще сильніше тебе кохаю.
11/09/2013


Рецензии