cумую

осінній настрій
останні бджоли сховалися у квітах
комарики кусають наостанок
птахи що мають силу в крилах
курличуть голосно і відлітають
хтось до весняних квітів
хтось назавжди
осіннім листячком щепоче
сумую
мене лоскоче вітер
...і вже краще...


Рецензии