Твои обятья

Так солодко в твоїх обіймах
Коли держу тебе в руках
То я літаю мовби в мріях
Як пташка в синіх небесах

Дивився б в очі без упину
У них горить палкий вогонь
І кожну вільну я хвилину
Грівся теплом твоїх долонь

Твій голос пісня мелодійна
Як ти смієшся чи кричиш
Це не важливо,ти чарівна
Й коли задумливо мовчиш

Серед мільйонів упізнаю
Той незабутній твій парфум
Хотів сказати що кохаю
Та зрозумів,що ти лиш сон...

22.09.2013 -=zeus=-


Рецензии