Тьма в душе

Розкривши очі бачу лиш пітьму
І мертва тишина мене лякає
Я сам собі зробив оцю тюрму
Й милості від долі не чекаю.

Я помиляюсь  лиш зробивши крок
Неправильну розв’язку вибираю
Але так хочу линуть до зірок
Удалечінь туди до небо граю.

Лиш бачу невдоволені уста
Й образа очі знов переповняє
Між нами нездоланна висота
А я десь у низу тебе чекаю.

Та серце палає мов в вогні
Гаряча кров по венам протікає
І як було б  нехороше мені
Ніщо мене у світі не здолає.

Ніщо не зможе вибить з голови
Твій образ що в тумані пропадає
І буду лізти вверх я догори
Де голос твій у тиші там лунає.

10.10.13           -=zeus=-


Рецензии