Твой сон

        Твій сон
Ти ще прекрасніша у сні
Свої заплющиш очі-перли
Вони такі лише одні
Що солодко отак завмерли.

Ти ніжно солодко засни
Тебе не буду турбувати
Хай добрі сняться Тобі сни
Щоб було потім що згадати.

Нехай у них прийде весна
І теплом сонця всіх зігріє
Хай радість принесе вона
Нехай душа від щастя мліє.

Як  прийде час прокидатись
Тебе розбудить поцілунок
Я Тобою буду милуватись
Ти як найкращий подарунок.

Як птахи вії розлетяться
Прокинуться уста Твої
Ти ними будеш усміхатись
Вони найкращі на Землі.

Такого ще не бачив дива
Маленьке сонне котеня
Солодка,ніжна і красива
Для мене просто-янголя.

05.10.10.         -=zeus=- 


Рецензии