Сладких снов

Солодких снів
У сні своєму Ти мене чекай
Коли свої заплющиш очі
Я вже іду Ти так і знай
Лечу як птах на крилах ночі.

Лечу туди де мліє серце
Своє кохання дарувати
Де очі ніби два озерця
Тієї що так хоче спати.

Де губи солодом налиті
Зі смаком царського вина
Неначе чарами покриті
Вони немовби дивина.

Так ледь заманюють до себе
І зводять з розуму повір
Я вже не одійду од Тебе
Буду кружлять під сяйвом зір.

Де руки ніжністю тріпочуть
Що так стомились загалом
Вони зігрітися так хочуть
Моїх долонь палким теплом.

Я прилетів щоби приспати
Щоб побажати що хотів
Я прилетів щоби сказати
Добраніч і солодких снів.

03.01.11        -=zeus=-


Рецензии